Pubquiz voor in de horeca

Pubquizdownload uit Den Haag staat voor u klaar als u een pubquiz als activiteit voor de horeca wilt aanschaffen. Wij reiken u alles aan dat u nodig heeft om een leuke middag of avond voor uw gasten te verzorgen. Met onze vele jaren aan ervaring, weet u zeker dat u met onze horecapubquiz de leukste avond of middag organiseert in uw kroeg of restaurant!

MR Brights quizavond

onze producten

Een onvergetelijke pubquiz organiseren voor in de horeca

Een pubquiz is dé manier voor u als ondernemer om mensen naar uw zaak in de horeca te lokken. U biedt immers geen standaard avondje uit aan, maar zorgt voor een uitdagende, interactieve bezigheid. Om de pubquiz in uw café, bar of andere zaak tot een succes te maken, bieden wij u een speciaal quizpakket aan. Hiermee haalt u in één keer alles in huis voor een geslaagde tijd: van een complete pubquiz tot professionele promotiematerialen en een presentatiehandleiding. Meer dan dit heeft u niet nodig voor een onvergetelijke horecapubquiz!

Bestel uw horecapubquiz direct online bij interesse

Spreekt onze pubquiz voor de horeca u aan? Ziet u dit als dé kans om meer omzet te generen en een gezellige avond te verzorgen in uw kroeg voor uw (vaste) gasten? Bestel dan direct een horecapubquiz met alle nodige quizmaterialen. Door online een pubquiz te bestellen, wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog te doen waar u goed in bent: uw gasten vermaken en serveren. Heeft u interesse in een pubquiz op maat? Neem dan contact met ons op via 06 – 14 870 161 of vul ons contactformulier in.

Winkelwagen