Pubquiz op maat

De ervaren quizmakers van Pubquizdownload uit Den Haag helpen u graag met uw eigen pubquiz op maat! U geeft bij ons aan welke onderwerpen in uw quiz aan bod dienen te komen en wij zorgen voor een unieke quiz die aangepast is op uw eigen gezelschap. Kies zelf het aantal rondes en vragen en bepaal de verschillende vraagsoorten.

MR Brights quizavond

onze producten

Laat ons voor u een pubquiz op maat maken met alles erop en eraan

Wilt u een horecapubquiz organiseren in uw kroeg of restaurant? Dan is het extra bijzonder als de vragen in de quiz aansluiten bij uw locatie en uw gasten. Een pubquiz op maat is dan een goede oplossing. U geeft precies aan hoelang de speelduur mag zijn en of u een video- of een muziekquiz als onderdeel van de pubquiz wenst. Vervolgens gaan wij aan de slag om een quiz te maken die bij u en uw gasten voor herkenning zorgt. Met een quiz op maat organiseert u een quizavond om nooit te vergeten!

Neem contact met ons op om uw wensen door te geven

Vraagt u zich af welke quiz het meest geschikt is voor uw gezelschap? Dan helpen wij u graag. In ons uitgebreide assortiment vindt u voor ieder wat wils. Twijfelt u of de kant-en-klare pubquizzen die u bij ons bestelt wel bij uw gezelschap passen? Neem dan contact met ons op voor een pubquiz op maat. Bel ons op 06 – 14 870 161 om alles te bespreken of vul ons contactformulier in.

Winkelwagen