Pubquiz op maat

Een pubquiz op maat is het ideale recept voor een onvergetelijk evenement. De ervaren quizmakers van Pubquizdownload helpen u graag om deze gepersonaliseerde pubquiz samen te stellen. U geeft bij ons aan welke onderwerpen in uw quiz aan bod dienen te komen en wij zorgen voor een unieke quiz die aangepast is op uw eigen gezelschap. Kies zelf het aantal rondes en vragen en bepaal de verschillende vraagsoorten.

MR Brights quizavond

onze producten

Laat ons voor u een pubquiz op maat maken met alles erop en eraan

Wilt u een horecapubquiz organiseren in uw kroeg of restaurant? Of organiseert u een evenement en lijkt het u leuk om een quiz te houden? Dan is het extra bijzonder als de vragen in de quiz aansluiten bij uw locatie en uw gasten. Een pubquiz op maat is dan een goede oplossing. U geeft precies aan hoelang de speelduur mag zijn en welke thema’s u wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een video- of muziekquiz samen te stellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een quiz te maken die bij u en uw gasten voor herkenning zorgt. Met een quiz op maat organiseert u een quizavond om nooit te vergeten!

Laat uw quiz op maat samenstellen

Bij onze pubquizwinkel doen we niets liever dan een unieke quiz samenstellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor uw pubquiz op maat. Wilt u graag inspiratie opdoen? Dan kunt u altijd onze kant-en-klare pubquizzen bekijken. In ons ruime aanbod is er iets voor iedereen!

Winkelwagen