WELKE QUIZ IS VOOR MIJ HET MEEST GESCHIKT?

Misschien dat u door de bomen het bos niet meer ziet en vraagt u zich af welke pubquiz het beste geschikt is voor u, en uw gasten. Hieronder kunt u de grootste verschillen tussen de diverse quizzen vinden zodat u de juiste keuze kunt maken. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

NEDERLANDSE PUBQUIZ

De Nederlandse pubquiz bevat, naast internationaal geörienteerde vragen ook een ruim aanbod aan vragen met een Nederlandse achtergrond, denk hierbij aan sport, entertainment, eten & drinken en geschiedenis.
De Nederlandse pubquizzen zijn alleen verkrijgbaar in de Nederlandse taal!


Deze quizzen zijn uitstekend geschikt als uw klandizie uit alleen Nederlandse gasten bestaat.

INTERNATIONALE PUBQUIZ

De internationale pubquiz bevat alleen internationaal geörienteerde vragen met een divers aanbod aan quiz onderwerpen zoals, sport, entertainment, world facts, geschiedenis, aardrijkskunde, video games, etc. 

Deze quizzen worden tweetalig in het Engels en Nederlands) geleverd.

Deze quizzen zijn uitstekend geschikt als uw klandizie uit Nederlandse en expats bestaat.

POWERPOINT PUBQUIZ

Indien u de beschikking heeft over een beamer met scherm, of TV's dan is de multimediale pubuiz een absolute aanrader. De quiz zit boordevol muziek, video en afbeeldingen en zorgt voor een hogere consumenten besteding tijdens uw evenement.

Onze multimediale quizzen zijn zowel in Nederlandse-, als internationale editie verkrijgbaar.

ZIT ER EEN VERSCHIL IN PRESENTATIE?

Bovenstaande quizzen zijn te presenteren zoals u van een pubquiz gewend bent. Iedere quiz bestaat uit 8 ronden van 10 vragen. Bij de standaard Nederlandse- en Internationale quiz ontvangt u een foto- en muziekronde. Bij de PowerPoint quizzen zijn de muziek- én video fragmenten door de hele quiz heen verweven waardoor deze een gevarieerder van aard zijn. De PowerPoint quiz presenteert u overigens op dezelfde manier als de standaard pubquizzen!

Winkelwagen