Een complete en gedrukte pubquiz

Wilt u liever een complete ‘out of the box’ pubquiz met alle benodigdheden bestellen in plaats van een quiz die u online downloadt en zelf uitprint? Dat kan bij Pubquizdownload uit Den Haag natuurlijk ook! Onze kant-en-klare pakketten zijn momenteel verkrijgbaar in twee soorten: een internationale en een Nederlandse editie.

Kies voor een complete pubquiz met alle benodigde materialen

Wilt u graag een quizavond organiseren, maar heeft u niet de tijd en middelen om zelf alle vragen en formulieren uit te printen? Dan is een kant-en-klaar pubquizpakket een goed idee! Als u besluit een complete pubquiz aan te schaffen, kiest u voor een quizpakket voor twintig personen met:

  • Zestig vragen
  • Een fotoronde in full colour
  • Een muziekronde
  • Antwoordformulieren
  • Een scoreformulier
  • Promotieposters

Onze complete pubquiz is na ontvangst direct klaar voor gebruik. Onze Nederlandse of internationale quiz is te gebruiken bij u thuis, maar ook in uw bar, restaurant of andere horecagelegenheid. Wilt u een pubquiz voor een evenement aanschaffen? Ook dan rekent u bij ons op een eenvoudig te spelen quiz. Laat het plezier maar beginnen!

€ 65,00 incl. porto

GEDRUKTE PUBQUIZ INTL

Compleet, gedrukt, pubquiz pakket bestaande uit:
– Internationale vragenset (6×10 vragen)
– full colour foitoronde (20 stuks)
– muziekronde (via e-mail)
– score-/inschrijformulier
– antwoordformulieren voor 20 teams
– A4 posters

€ 65,00 incl. porto

GEDRUKTE PUBQUIZ NL

Compleet, gedrukt, pubquiz pakket bestaande uit:
– Nederlandse vragenset (6×10 vragen)
– full colour foitoronde (20 stuks)
– muziekronde (via e-mail)
– score-/inschrijformulier
– antwoordformulieren voor 20 teams
– A4 posters

Bestel direct of informeer naar maatwerk

Met wie gaat u onze allernieuwste pubquizzen spelen? Het is gemakkelijkst om aan de hand van uw gezelschap te bepalen welke quiz het meest geschikt is. Koop vervolgens een quizpakket naar keuze en ontvang een complete pubquiz! Heeft u vragen over de precieze inhoud van onze pakketten of wilt u een pubquiz bestellen voor meer personen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 14 870 161, zodat we met u mee kunnen denken!

Winkelwagen