Koop een pubquiz in onze online winkel

Voor het direct spelen van een pubquiz schaft u een quiz aan in de online winkel van Pubquizdownload uit Den Haag. In ons assortiment vindt u tal van pubquizzen in verschillende thema’s en talen. Er is in ons aanbod dus voor ieder gezelschap een passende quiz te vinden. Is dit niet het geval? Dan helpen we u graag aan een quiz die op uw wensen is afgestemd.

MR Brights quizavond

onze producten

Een pubquiz aanschaffen in onze winkel die u gelijk daarna kunt spelen

Wilt u op het laatste moment een pubquiz aanschaffen voor het evenement dat u organiseert? Dan is het een goed idee om een pubquiz te kopen in onze online winkel. Bij ons kunt u namelijk direct na de aankoop de pubquiz downloaden en spelen. U heeft in ons aanbod de keuze uit verschillende quizzen in zowel het Engels als het Nederlands. Ook kunt u kiezen voor een pubquiz met een specifiek thema. Geeft u een themafeest waarbij een pubquiz u een leuke activiteit lijkt, maar is een quiz met uw specifieke onderwerp niet in onze winkel te vinden? Meld dit dan bij ons, zodat we samen kunnen we nadenken over een passende oplossing in de vorm van een pubquiz op maat.

Vraag ons om meer informatie over de bestelwijze

Wanneer u in onze online winkel een pubquiz aanschaft, vindt u die na aankoop direct in uw account. U kunt hem dan meteen downloaden en gebruiken. Kiest u voor een van onze standaardquizzen of een quiz met videofragmenten? U vindt het hier allemaal. Bestel nu de pubquiz naar uw keuze online of neem contact met ons op als u meer wilt weten over uw bestelling. Dat doet u door ons te bellen op 06 – 14 870 161 of een e-mail te sturen naar info@pubquizdownload.nl.

Winkelwagen